torsdag 31. mars 2011

Hestejentene mine.

For noen uker siden, mens vi gikk og ventet på å hente bernervalp, var det som om dagene sneglet seg av gårde. Men hvor i all verden er de siste to ukene blitt av??? Dagene flyr av gårde, det skjer nye, spennende ting hver eneste dag :-) Lille Jamaica har passert 10-tallet både i uker og kilo.


Tirsdag var dagen da Pernille og jeg skulle ta nye skrytebilder. Gjennom 8 uker hos oppdretter Lisa, har vi ukentlig blitt forskynt med nye og flotte bilder av alle valpene. Og hun hadde ikke mindre enn 20 stykker å fotografere!!! For en bragd, sier jeg bare! Pernille og jeg hadde mer enn nok med å komme oss gjennom fotografering av 1, og ikke klarte vi helt å matche bildene fra Lisa heller. Men øvelse gjør mester, heter det jo :-)


Underveis ble det en del flytting på labber, vi ville jo gjerne vise fram "gullet" så bra som mulig må vite! Jamaica benyttet anledningen til å kvile hodet litt, mens Pernille lå innover bordet for å "finjustere" bakbena... ;-)


I dag har Jamaica vært med i stallen for aller første gang, og det er noe vi har gledet oss til. Både Fame og Nova er skikkelige "hestejenter", de er med Pernille titt og ofte. Nova elsker å løpe ved siden av når Pernille rir eller kjører, og hun vandrer hjemmevant mellom store hestehøver inne i stallen. Ja, hun elsker å sitte oppå ryggen til Leni også. Der har hun i alle fall god oversikt... ;-)


Fame er en liten frossenpinn, så i vinter har hun som oftest fått lov å sitte i vogna på kjøreturer, eller som her: Inni varmedressen til Pernille på ridetur :-)


Og i dag var det altså Jamaica som skulle få møte snille, gode Leni. Litt forsiktig til å begynne med...


... men samtidig veldig nyskjerrig...


Trygt å ha Pernille i nærheten, synes hun nok!


Men til slutt måtte vi bare hilse ordentlig på denne store, snille kjempen :-))




1 kommentar:

  1. Herlige hestejenter. Jamaica og Leni finner nok tonen:)

    SvarSlett