torsdag 17. mars 2011

Og så kom vi hjem !

Nå har det snart gått et døgn siden jeg kom hjem med lille Jamaica. Takket være Siri og en beundringsverdig snill valp, gjennomførte vi tur/retur Hamar - Ljusdal på 18 timer, derav 15 timer med bilkjøring!


Det er alltid både spennende og koselig å ønske et nytt familiemedlem velkommen. Fame lurer nok fælt på hvordan hun skal forholde seg til denne nye firbente skapningen som ser litt rar ut med hennes Shih Tzu-øyne. Hun velger foreløpig å holde seg litt i bakgrunnen, mens hun spent følger med om Nova overlever nærkontakten ;-)
Nova derimot, har funnet ut at Jamaica er en riktig artig liten sak! Hun byr opp til lek, passer på at hun får i seg all maten sin (... eller lurer hun kanskje på om det blir igjen noen rester...), og følger nøye med når Jamaica sover. For Jamaica sover nemlig litt anderledes enn Nova er vant til. I stedet for å krølle seg sammen i kurven, ligger hun langstrakt rett på gulvet. Gjerne på ryggen med bena i alle himmelretninger. Og så er det LYDER av henne... ;-) Men hun har også funnet ut at Jamaica har kvasse valpetenner, så hun må passe seg litt for å by opp til altfor voldsom lek. For denne nye skapningen er slettes ingen småjente i shih tzu-målestokk :-))



I dag har det vært masse moro og lek ute i snøen. Som bernere flest, elsker Jamaica å bore snuta dypt ned i snøhaugene. Hun er nyskjerrig og tillitsfull. Og når hun har gått på full fart ei stund, er det sovetid til batteriene er ladet på nytt. Jeg er så glad for at Lisa har betrodd oss å ta vare på denne gode jenta.

1 kommentar:

  1. For et sjarmerende tilskudd til familien:) Er vel naturlig at Fame og Nova lurer litt på denne annerledes og store "shih tzu-en". De finner nok tonen:)

    SvarSlett