søndag 20. mars 2011

Ut på tur.

I dag har vi hatt besøk av Ida, Jonas og Dolly. Jamaica og Dolly fant hverandre med det samme, det virket som begge var glade for å møte en berner-"slektning".
Jamaica fikk være med på sin aller første ordentlige tur, selv om den ikke var så veldig lang. Det var så moro å gå på tur med Dolly syntes hun, at hun nesten glemte at hun egentlig ikke er spesielt begeistret for leiebåndet...  Men bare nesten, for da mor lot Ida ta båndet for å få et lite bilde av turgjengen, ble det bukkesprang og protester. For mor er best synes Jamaica, og mor skal absolutt ikke forsøke å "stikke av" sånn uten videre... ;-))



Vi er heldige som har friområdet i Ankerskogen rett utenfor stuedøra. Der er det mange fine turmuligheter både sommer og vinter. Det er flott å se hvor trygg og sikker Jamaica er når vi møter fremmede mennesker og hunder. Hun har sugd til seg nye inntrykk, og hun har bestått med glans!

Selvfølgelig må ei lita jente få utfolde seg litt uten bånd også, og hun kastet seg straks opp i snøhaugene med liv og lyst!


Det er noe spesielt med bernere og snø!! :-)


Men innimellom all leken, måtte vi klø oss litt også da. Det er nemlig litt uvant med dette båndet som sitter rundt halsen... ;-)



Jeg burde absolutt hatt bilder av Dolly som hoppet som ei antilope i snøhaugene. Maken til spretten berner har jeg aldri sett ;-) Men det var rett og slett ikke mulig å få tatt bilde av henne, så fort som hun raste rundt. Så da måtte jeg nøye meg med et "sitte-pent-bilde" sammen med Jamaica, som begynte å bli en smule sliten.



På hjemveien fikk Jamaica sitte en del på armen, og så gå litt innimellom... Det er jo måte på hvor sliten man skal måtte bli også! Men jeg kan røpe at jeg har hatt en meget rolig valp etter at vi kom hjem ;-) 

Mange nye inntrykk for en liten valp, som storkoste seg på sin aller første tur ut i den nye, store verden! Og bare sånn det ikke skal være noen tvil: Mor storkoste seg også!! :-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar