tirsdag 19. april 2011

Kveldstur i Ankerskogen

Hva er bedre etter en litt småstressa dag, enn å ta med hundene og gå en tur! Til min overraskelse kom forslaget fra Børje, han er nemlig ikke den ivrigste turgjengeren her i huset. Men du skal se gubben har tenkt å starte et nytt og sunnere liv... ;-)
Pernille har med seg Nova i stallen i kveld, så vi tok med oss Fame og Jamaica og labbet opp i Ankerskogen.


Jamaica er blitt veldig flink til å gå i bånd, men på folketomme skogsstier får hun løpe løs og riktig kose seg. Fame derimot, måtte pent tåle å gå i bånd hele veien. Hun er helt på tampen av løpetida, og vi stoler ikke helt på "Frøken Hormonella" ennå. Hun markerer verre enn en hannhund, og sparker riktig godt bakut etterpå, for skikkelig å spre godlukta... ;-)

Jeg må ta med et helbilde av Jamaica, selv om kvaliteten ikke er den aller beste. I går fylte hun 3 mnd og vokser veldig jevnt og pent. 


Bustenelliken Fame var ikke fullt så enkel å ta bilde av, for når hun ikke var opptatt med å markere og spre godlukter, minnet hun mest om en støver der hun for av gårde og sopte bakken med nesa.


Men far vet råd, han løftet jenta opp i ei tørr grein, og der lå hun riktig så godt til rette for fotografen... ;-)
  


Det var to fornøyde småjenter som kom hjem etter endt tur. Nå ligger de begge to og sover ved bena mine. Det er greit å hvile ut litt, for i morgen blir det en ny, spennende dag for Jamaica. Da skal hun få være med mor på jobb i rustjenesten. Hun vil nok bli veldig godt mottatt der, og det kommer til å vanke masse klapp og kos på henne. Men fra det besøket kommer det ingen bilder ;-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar