mandag 11. april 2011

Begivenhetsrike dager

Vi har lagt ei litt småtravel uke bak oss, fullt opp av aktiviteter for både to- og firbente.
Jamaica ble badet og deretter behørlig veid og fotografert på 11-ukers dagen. Vi måtte jo sende skrytebilder til Lisa, og så fikk vi samtidig dagens treningsøkt i å stå pent :-)



Hun vokser mye og pent - i hvert fall foreløpig ;-) Men minst like viktig er det trivelige vesenet hennes. Hun møter nye situasjoner akkurat sånn jeg liker at en bernervalp skal gjøre; trygg, blid og nyskjerring på livet. Vi har vært på bytrening, og der fikk hun alt fra småjenter til gamle gubber til å krype ned på bakken for å hilse på denne godjenta vår. Om jeg var en smule stolt???? Ikke så rent lite, nei... ;o)

Børje har laget en stor innhegning ut fra terassen, og der har alle hundene boltret seg disse dagene. Det blir et mer permanent gjerde etter hvert, men først må telen få slippe taket i bakken. Og mens hundene har kost seg med stor plass å løpe på, har jeg kunnet slappe av i solveggen med en kaffekopp.
En artig aktivitet er når jeg slenger en neve fórbiter utover bakken. Da blir det liv i gjengen, og her må det jobbes for maten!



Det vil si Nova og Jamaica jobber for maten. Fame ser litt dumt på dem og skjønner ikke at de gidder, det er jo enklere måter å spise på... ;-) Men leken kan hun være med på...



... i hvert fall hvis den ikke er for vill... Da setter hun seg heller ved bena til mor og lar bajasene holde på for seg selv :-)


Men selv små, aktive jenter blir slitne etter en stund. Og da er det godt å slappe av litt i solveggen, eller rett og slett bare ta en blund :-)





Pernille har hatt både tunge og glade dager den siste uka. Nå håper vi det ordner seg på beste måte, og i går var Børje med henne til Ski hvor de hentet hjem en ny hest. Etter litt om og men ser det ut til at "Litla" blir daglignavnet på den nye fjordhesten. Hun er bare 4 år og kan ikke så veldig mye ennå. Men for Pernille blir det helt topp å kunne forme hesten som hun vil. Flinke Pernille har både kunnskaper og erfaring nok til det :-)



Som avslutning på ei innholdsrik uke, har Jamaica og jeg i dag vært på Rokosjøen og besøkt Bente og hundene hennes i "helge-boligen" deres. Der har de det flott med campingvogn, "spikertelt", stor terasse og en luftegård for hundene. Minstemann i hundeflokken hennes er en helt nydelig old english sheepdog-valp på 5 mnd, som bærer navnet Signe. Jamaica syntes det var topp å møte andre hunder, hun tilpasset seg flokken straks og uten noe om og men. Aller grommest var likevel Signe. De to valpene har lekt og kost seg i flere timer. Litt avslapping innimellom, som Bente sier " de ligger på opplading". Men så var det på'n igjen med fart og lek. Og de stolte "småbarnsmødrene" kunne kose seg med kaffe, sjokolade og en god prat - mellom latter over de vakre småtrollenes påfunn.



Lurer du på om jeg har hatt en rolig valp i ettermiddag og kveld??? Gjett da! ;o)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar